Munckhof vervoerspartner EK Indoor Atletiek 2025

Vervoersbedrijf Munckhof uit Horst is benoemd tot de vervoerspartner voor de Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek 2025, die van 6 tot en met 9 maart 2025 plaatsvinden in Apeldoorn. Munckhof zal verantwoordelijk zijn voor het vervoer van atleten, VIP’s, pers en officiële delegaties van en naar luchthavens, wedstrijdlocaties in Apeldoorn, trainingslocaties in Arnhem en diverse hotels.
Niels van Rens | 18 juni 2024 10:11 | Aangepast op 18 juni 2024 10:11
Vanaf 3 maart zullen de sporters aankomen op de luchthavens, waarna Munckhof een drukke periode tegemoet gaat.

Transport
Hans Bartels, bedrijfsleider bij Munckhof Reizen, legt uit: “We beginnen met het transport van de luchthaven naar verschillende hotels. De dagen daarna zorgen we voor het vervoer naar de trainingslocatie in Arnhem en de wedstrijdlocatie in Apeldoorn. We zetten tientallen taxi’s en touringcars in om atleten, VIP’s en delegaties te vervoeren. Voor de polsstokken en andere atletiekmaterialen, die minimaal vijf meter lang zijn, hebben we een speciale vrachtwagen geregeld. In Arnhem en Apeldoorn zullen altijd minstens vier medewerkers aanwezig zijn op speciaal ingerichte transportdesks. Van 07.00 uur 's ochtends tot 10.00 uur 's avonds werken we met honderden medewerkers en vrijwilligers.”

Gedetailleerd vervoersplan
Tom Wennekes, projectmanager bij TIG Sports, is enthousiast over de samenwerking met Munckhof. “Met de ervaring van de EK Atletiek 2016 in Amsterdam kunnen we alleen maar blij zijn met Munckhof als partner.” Hans Bartels voegt toe: “We stellen vooraf een gedetailleerd vervoersplan op. De uitdaging ligt vooral in onverwachte zaken die ad hoc geregeld moeten worden, maar ook dat kunnen wij. Met oog op duurzaamheid zetten we onder andere touringcars op biodiesel (HVO) en elektrische taxi’s in.”

Courtesy cars
Naast het vervoer van atleten, VIP’s en officiële delegaties coördineert Munckhof ook de vrijwilligers en courtesy cars. De courtesy cars worden voornamelijk op aanvraag ingezet, wat veel ad-hoc-werk met zich meebrengt voor de planners. Bartels: “Ook dit faciliteren wij. Het is tenslotte onze expertise.”

De Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek 2025 vinden plaats in Omnisport Apeldoorn. Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op www.apeldoorn2025.nl.

Lees ook

Legpuzzelruilbeurs in Sevenum

Op zaterdag 26 oktober wordt er een legpuzzelruilbeurs georganiseerd op het industrieterrein in Seve...

Lekker Eigenwijze speurtocht bij de Locht

Openluchtmuseum de Locht organiseert in de herfstvakantie leuke en leerzame activiteiten voor kinder...

Slechte dag voor Wittenhorst in Nuenen

Het vertrouwen was hoog bij Wittenhorst, zeker na de overtuigende pot van vorige week tegen Orion (3...

Herfsttocht door de Peel

Op zaterdag 19 oktober organiseert Peelvrouwke Bianca een herfsttocht door de Peel.

Dendron College neemt maatregelen na verontreiniging drinkwater door poepbacterie

Het Dendron College in Horst heeft leerlingen en ouders snel geïnformeerd over de verontreiniging va...

Overtuigende zege Wittenhorst op Orion

Na de nederlaag van vorige week kon het eerste elftal van Wittenhorst wel weer een succesje gebruike...