Adverteren

Dynamische media als radio, televisie en internet worden steeds meer ingezet voor zowel thema- als actiecampagnes. Dus zowel om uw bedrijf bekender te maken bij uw doelgroep als voor het direct werven van nieuwe klanten of bezoekers.

Omroep Horst aan de Maas Reclame denkt graag met u mee over de beste inzet van uw commerciële boodschap op radio of onze website. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via reclame@omroephorstaandemaas.nl voor alle mogelijkheden.

Algemeen

Omroep Horst aan de Maas is een professionele omroep die zich richt op de gemeente Horst aan de Maas. Onze omroep staat voor constante, hoge kwaliteit. Niet alleen op het gebied van nieuws en actualiteiten maar ook op andere gebieden zoals cultuur en sport.

Omroep Horst aan de Maas biedt radio en een nieuwswebsite. Ieder medium heeft z’n eigen kenmerken. Wilt u alleen geluid of een combinatie van geluid en digitaal? Alles kan en juist de combinatie van diverse media versterkt uw reclame-effect.

Radio

Omroep Horst aan de Maas richt zich met de radio overdag op muziek en korte nieuwsbulletins. Omroep Horst aan de Maas is een radiozender met een prettig geluid en een goede muziekmix, waarop dagelijks wordt afgestemd door veel bewoners en bedrijven in de regio. De muziek die voorbij komt is toegankelijk voor een breed publiek.

Bijzondere aandacht is er voor (dialect)muziek van Horst aan de Maas en de regio. In de avonduren en in het weekend maken onze vrijwilligers radioprogramma's over actualiteit, politiek, cultuur en specifieke muziekstromingen.

Elk uur wordt een bulletin met landelijk nieuws uitgezonden. De reclameblokken zitten rond deze nieuwsbulletins. Overdag brengt Omroep Horst aan de Maas om het halve uur nieuws uit de eigen gemeente.

Internet

Wie het nieuws uit de gemeente het eerst wil lezen, gaat naar omroephorstaandemaas.nl. De website richt op nieuwsartikelen, die vaak multimediaal zijn opgebouwd met tekst, afbeeldingen, video en audio. Daarnaast is het mogelijk om via internet live radio te luisteren en zijn hier de programma's van Omroep Horst aan de Maas terug te beluisteren.